Over van Drunen budgetcoaching

Herken je dit?

“Hoeveel geld is er nog, kan ik nog boodschappen doen?”
“O man, alweer rekeningen bij de post!”
“Waar blijft dat geld toch?”
Weer een NEE naar de kinderen, het kan gewoon niet…
Je functioneert niet in het dagelijks leven en ook op je werk gaat het niet goed.
“Hoe los ik dit op..? Dit lukt me nooit!”

En toch...gaat het je lukken!

Hoe wanhopig de situatie er soms ook uit ziet, het kan wel!
Dat je dit stuk leest vind ik zo ontzettend stoer van je, want dat betekent dat je op zoek bent naar hulp, oplossingen en vooruitgang.
Ten eerste, jij bent een topper en ik hoop dat als je zover bent, je jouw problemen met mijn hulp aan durft te pakken.

van Drunen Budget-coaching & meer

Mijn naam is Marjolein van Drunen en ik ben budgetcoach.  Door een verplichte omscholing ben ik mij gaan oriënteren op schuldhulpverlening, een hele brede wereld, bleek al snel. Vanaf dag 1 had het mijn volledige interesse. Ik ben in de schuldhulpverlening gaan werken en in 2018 ben ik geslaagd voor de opleidingen Schuldhulpverlener en Budget-coach.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als budgetcoach bij een organisatie, heb ik in 2021 besloten om voor mijzelf te beginnen. Om op mijn manier, met alles wat ik heb geleerd, jou te helpen met financiële vragen en problemen.

Hoe ga ik jou helpen?

Wanneer jij je aanmeldt starten we met een (gratis) intakegesprek waarin jouw hulpvraag besproken wordt. Als je hierna besluit om met mijn hulp te starten, maak ik voor jou een plan van aanpak gebaseerd op de hulpvraag. Hierin staat wat er moet gebeuren en welke stappen er gezet moeten worden om o.a. jouw financiën weer op orde te krijgen.
Als eerste start ik met het maken van een goed kloppend overzicht van inkomen, uitgaven en eventuele schulden. Bij de schulden gaan we kijken of de reeds gemaakte betaal afspraken wel passen bij de huidige financiële situatie.
Hierbij zorg ik ervoor dat jij in jouw eigen tempo weer gaat leren hoe je op de beste manier met jouw financiële situatie om kunt gaan. Van daaruit pakken we alles aan wat er moet gebeuren.

Benieuwd welke opties er mogelijk zijn?